Urmareste-ne pe Facebook

EXPEDIERI

Curier - Fan Curier si Posta Romana

Termenul mediu de procesare al comenzilor este de 1-2 zile lucratoare din momentul in care s-a inregistrat comanda pe site-ul nostru pana la expedierea acesteia. Livrarea se face la adresa specificata in comanda, de catre agentii firmei de curierat.
In ziua predarii comenzii dumneavoastra catre firma de curierat sau Postei Romane veti primi un email prin care vom confirma expedierea comenzii dumneavoastra.
• Prin curierat rapid - Produsele comandate in zilele lucratoare, ce sunt in stoc, sunt livrate in 24-48 de ore de la comanda. In cazul produselor comandate in zilele nelucratoare (week-end, sarbatori legale) livrarea se face in 24-48 de ore de la inceputul primei zile lucratoare. Pachetul va fi livrat la adresa pe care ati completat-o, dupa ce veti fi sunat in prealabil de curier.
• Prin Posta Romana - livrarea se va face in 2-4 zile lucratoare. Veti primi acasa un aviz postal cu care va veti prezenta la oficiul postal de care apartineti, impreuna cu cartea de identitate, pentru a ridica pachetul. In cazul in care nu ati primit acest aviz postal in maxim 5 zile lucratoare de la primirea email-ului privind confirmarea expedierii coletului de catre Cutia cu Lumanari este necesar sa va prezentati dvs. la oficiul postal si sa solicitati ridicarea coletului.
• Livrarea in Oradea - se va face direct de catre un reprezentant al magazinului “Dezmembrari Camioane Oradea” prin stabilirea telefonica a unei intalniri.